Werken bij Grant Thornton

Als jij het in je hebt, krijg je bij Grant Thornton meteen alle ruimte. Om je talent te laten zien. Om baanbrekend werk te verzetten voor toonaangevende klanten. Om impact te hebben. Want bij ons draait het om jou: niet alleen kun je helemaal jezelf zijn, maar je wordt vanaf het begin serieus genomen. Je draait volop mee, met de verantwoordelijkheid die daarbij hoort en de juiste begeleiding. Jij krijgt de kans je potentieel meteen te laten zien. Ben jij klaar om te beginnen met het echte werk? Ontdek Grant Thornton.

Wie we zijn

Grant Thornton begrijpt dat dit vak om meer draait dan cijfertjes. Je kunt je klanten pas echt servicen als je de emoties, de verhalen en de ambities van je klanten begrijpt en voelt.

Onze visie vraagt om mensen die meer brengen dan enkel hun vakkennis. Mensen die met hun persoonlijke eigenschappen zichzelf en elkaar uitdagen om nieuwe oplossingen en mogelijkheden te verkennen. Door jouw persoonlijke interesses en talenten in het vak te stoppen maak je jezelf en onze dienstverlening beter.

Doordat jij dat stapje extra zet, ontstijgen wij de verwachtingen van onze klanten en lopen we voorop in de ontwikkeling van ons vakgebied. 

Met ruim 600 collega’s die de ambitie hebben om voorop te lopen in hun vakgebied, verspreid over onze 8 locaties in Nederland, maken wij deel uit van een groot internationaal netwerk van wel 135 landen. Wij brengen kennis van wereldformaat dichtbij huis.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Grant Thornton?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact en website

info@nl.gt.com

+31 88 676 9000

Werken-bij-site