Eén van de grootste financieel dienstverleners van Nederland 

Al sinds 1811 zorgen wij er dagelijks voor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval.  

Maar voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in het duurzaam oplossen van problemen. Daarom werken wij elke dag samen met klanten, strategische partners én met 13.000 collega’s aan concrete oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken. We gaan voor onbezorgd wonen én werken, slimme mobiliteit, gezondheid dichterbij en inkomen voor nu, straks en later! Dat is Duurzaam Samen Leven volgens Achmea.  

Kom verrassend veel impact maken bij Achmea! 

In de praktijk betekent dat schaven aan risicomodellen, meewerken aan zorginnovaties, diensten ontwikkelen die huizen verduurzamen, apps bouwen die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren óf een mooie samenwerking opzetten voor een podcast over maatschappelijke thema’s (luister onze 180-graden podcast!). Daarmee maken we Nederland (en niet alleen Nederland!) elke dag een beetje gezonder, veiliger én duurzamer! 

Doen waar jouw hart sneller van klopt

Binnen Achmea hebben we ontzettend veel verschillende functies en mogelijkheden. Achmea geeft je ruimte om te leren, je talenten in te zetten en te ontwikkelen zodat jij iedere dag nóg beter wordt in wat je doet! Zo werk je aan je eigen ontwikkeling en maken wij het leven van onze ruim 10 miljoen klanten elke dag een beetje beter.

Wij maken verrassend veel impact, doe jij mee?

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Achmea?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
Nederland

Contact en website

recruitment@achmea.nl

Werken-bij-site

Vacatures bij Achmea

Bekijk hieronder de vacatures die bij Achmea worden aangeboden

Jurist Rechtsbijstand (senior)
Top vacature
Achmea
Als senior jurist in het Flexteam bij Stichting Achmea Rechtsbijstand gaat jouw hart sneller kloppen van afwisseling. e bent in staat om de klant goed te begeleiden in de overdracht...
Meerdere locaties € 3.855 - € 5.293
23-04-2024
Casemanager Verzuim
Achmea
Als Case Manager Verzuim ben je de Proces Regisseur. Wat houdt dat in? Je begeleidt de werkgever (onze klant) in het verzuimtraject van zijn arbeidsongeschikte werknemer.
Meerdere locaties € 3.087 - € 4.144
23-04-2024
Enterprise Risk Manager
Achmea
In je rol als Enterprise Risk Manager opereer je vanuit het centrale corporate Non-Financial Risk Management team. Jouw specialisatie ligt specifiek binnen de verzekeringsdivisie Schade & Inkomen, wat betekent dat...
Zeist € 4.333 - € 5.950
23-04-2024
Talentship ODV (onbezorgde dag voorziening)
Achmea
Wij zijn altijd op zoek naar jong talent. Binnen ODV heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende producten en afdelingen. In totaal duurt het Talentship 1,5...
Meerdere locaties
23-04-2024
Financial Controller - Achmea Pensioenservices
Achmea
Word onderdeel van het dynamische Finance & Control team van Achmea Pensioenservices (APS). Samen zijn we verantwoordelijk voor de financiële en bedrijf sturende activiteiten binnen APS en het brede pensioencluster.
Zeist € 4.333 - € 5.950
23-04-2024
Jurist Flexteam (senior)
Achmea
Als Jurist bij ons Flexteam krijg je te maken met situaties waarin jouw kennis en ervaring nodig is om een goede analyse te maken van een lopend klantenbestand. De Juristen...
Meerdere locaties € 3.555 - € 4.947
23-04-2024
Teammanager Klantcontact
Achmea
Als Teammanager Financiële Oplossingen draag jij de verantwoordelijkheid om samen met jouw team van ongeveer 14 klantcontactmedewerkers (financiële specialisten) onze doelstellingen te realiseren.
Apeldoorn € 4.333 - € 5.950
22-04-2024
Schadebehandelaar CAR/Technische Verzekeringen
Achmea
Heb jij een brede interesse in de aannemerswereld en wil jij graag klanten helpen? Als Schadebehandelaar CAR/Technische Verzekeringen ben je aanspreekpunt voor onze verzekerden van Interpolis, Centraal Beheer en Interpolis.
Meerdere locaties € 3.432 - € 4.666
22-04-2024
Zorginkoper regio Midden & Zuid Nederland
Achmea
Wil jij voor onze 5 miljoen verzekerden passende, kwalitatieve en betaalbare zorg inkopen? Heb jij een passie voor de organisatie en financiering van (MSZ en GGZ) zorg? Dan zoeken we...
Zeist € 4.333 - € 5.950
22-04-2024
Schadebehandelaar CAR/Technische Verzekeringen
Achmea
Heb jij een brede interesse in de aannemerswereld en wil jij graag klanten helpen? Start dan als Schadebehandelaar CAR/Technische Verzekeringen in Apeldoorn.
Meerdere locaties € 3.432 - € 4.666
22-04-2024